CygnusZ en Niah Interim Solutions gaan samenwerken

CygnusZ en Niah Interim Solutions hebben besloten een samenwerking aan te gaan om op deze manier nog beter in staat te zijn om de verschillende opdrachtgevers te helpen met het vinden van tijdelijke ICT Professionals.

CygnusZ en Niah Interim Solutions zich op richten op markten die zijn bijzonder complementair zijn en hetzelfde geldt voor het bestaande professional netwerk.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking:

  • Ons in staat stelt de markt beter te bedienen;
  • Een nog sterker netwerk van ervaren ICT Professionals neer te zetten;
  • Meer toegevoegde waarde te kunnen bieden aan ICT professionals met Kennisevenementen en ondersteunende diensten zoals het CygnusZ.org Fund.

De ICT Professional markt is snel aan het veranderen. “CV-schuiven” wordt vervangen door de persoonlijke benadering waar zowel CygnusZ als Niah Interim Solutions om bekend staan. Dus wij kijken ernaar uit om dit met onze samenwerking verder uit te bouwen!

Over CygnusZ:

CygnusZ is een organisatie die deelnemers, bestaande uit opdrachtgevers, partners en professionals, in staat stelt om in gezamenlijkheid hun expertise te vergroten, uit te bouwen en deze adequaat te mobiliseren bij het oplossen van ICT vraagstukken.

Over Niah Interim Solutions:

Niah Interim Solutions is een specialistische intermediair en projectenorganisatie die zich focust op de Digitale Wereld. Niah Interim Solutions helpt bedrijven met tijdelijke staffingoplossingen om zo schaalbaar te zijn en de beste kennis uit de (internationale) markt te kunnen benutten. Niah Interim Solutions heeft een sterkte focus op Cloud, Digital en Software Development.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *