Over CygnusZ

Missie

CygnusZ is een organisatie die deelnemers, bestaande uit opdrachtgevers, partners en professionals, in staat stelt om in gezamenlijkheid hun expertise te vergroten, uit te bouwen en deze adequaat te mobiliseren bij het oplossen van ICT vraagstukken

Veel mensen vragen zich af waar de naam CygnusZ en ons logo voor staat.

Cygnus staat in het latijn voor zwaan, gratie, zuiverheid, transformatie, kracht, liefde en loyaliteit – vaak  staat dit voor een levenslange verbintenis

Het sterrenbeeld Zwaan is een gebied in het heelal met een groot aantal van de meest stralende sterren van de Melkweg.

Onze slogan is een combinatie van verschillende aspecten

  • Together: We doen het samen
  • We Make: Denken, maar vooral ook doen
  • IT Work: We stoppen niet voordat het klaar is
  • For You: Specifiek gericht op uw business

HET CYGNUSZ TEAM

Pedro de Goeij
Founder & Executive Partner

Pedro is sinds 1999 werkzaam in de ICT en heeft de eerste tien jaar van zijn carrière diepgaande infrastructurele kennis opgedaan van zowel het IBM als het Microsoft portfolio. Met deze kennis heeft hij zich verder bekwaamd in het ontwerpen en opzetten van complexe ICT-infrastructuren en daarnaast het uitvoeren en begeleiden van complexe migraties en transities.

Met zijn ervaring weet hij dat het ook anders kan. Het afronden van een succesvol programma of project zit hem vooral in de professionals die het team vormen waarbij transparant handelen en het brengen van structuur de basis vormen van dat succes.

Pedro is zijn carrière begonnen bij Capgemini Ernst & Young en heeft meerdere ICT organisaties vormgegeven en geholpen. Als zelfstandig professional heeft hij zelf ervaren hoe het “establishment” beter met haar nalatenschap zou kunnen omgaan.

Zijn visie is dat het samenbrengen van professionals binnen een transparante netwerkorganisatie, waarbij de mens centraal staat, de sleutel is tot succes voor nu en de toekomst. De juiste vergoeding, het delen van kennis en ervaring zijn hierbij van essentieel belang.

Transparanter, eerlijker en een fantastische club van professionals, dat is waar CygnusZ voor staat. Dat is de oorsprong van CygnusZ.

LinkedInEmail
Ben Küller
Executive Partner

Ben is sinds begin 2017 benoemd tot Executive Partner van CygnusZ.

Hij brengt met zijn meer dan 25 jaar ervaring in ICT de ervaring om de CygnusZ missie uit te dragen en verdere groei mogelijk te maken. Voor CygnusZ was Ben wereldwijd verantwoordelijk voor Professional Services Delivery bij Wincor Nixdorf en daarvoor bij CGI Nederland verantwoordelijk voor een Applicatie Services business unit. Ben heeft daarnaast tien jaar gewerkt voor Hewlett Packard waar hij een verscheidenheid aan Europese en wereldwijde rollen heeft gehad. Ben begon zijn loopbaan bij Douwe Egberts.

LinkedInEmail
Marcel de Heer
Recruitment

Een People-manager en operationele ‘duizendpoot’ met vele jaren ervaring in de ICT en meer dan 15 jaar als manager binnen diverse aandachtsgebieden, waarbij de nadruk ligt op “motiveren in plaats van dicteren”.

Een flexibel positief ingesteld en proactief persoon die zich snel aanpast met een zeer goede staat van dienst, versterkt door uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden en een dynamische benadering van belangrijke initiatieven.

LinkedInEmail
Peter Boerma
Accountmanager
Email

Contact
–  –  –  –  –
Bezoekadres:
M.A. Reinaldaweg 2-D
3446CB Woerden

Telefoon:
+31 306350768

Email:
info@cygnusz.nl

Missie
–  –  –  –  –
CygnusZ is een organisatie die deelnemers, bestaande uit opdrachtgevers, partners en professionals, in staat stelt om in gezamenlijkheid hun expertise te vergroten, uit te bouwen en deze adequaat te mobiliseren bij het oplossen van ICT vraagstukken

Copyright © CygnusZ

2015-2019 Designed and developed by CygnusZ