Professionals

Hecht en Ervaren Netwerk

CygnusZ wil het verschil maken door een hechte relatie met professionals, partners en klanten. 

Er zijn veel partijen in de markt die slechts “anoniem CV’s schuiven”.

Bij CygnusZ vinden we dat een vreemde ontwikkeling want ICT is een mensen business en zou dus moeten gaan om menselijk contact.

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende en vooral gepassioneerde professionals die meerwaarde leveren- en werkzaam zijn op het grensvlak van business & IT.

Samen met hen scheppen we een omgeving waarin talentvolle mensen kunnen floreren. Wij hebben de overtuiging dat we samen de drijvende kracht vormen waar ondernemingen behoefte aan hebben.

Wat ook in onze genen zit is het vergaren en delen van kennis en kunde.

Dit doen we middels maandelijkse (informatieve en netwerk) “meet and greet” bijeenkomsten, met de inrichting van een kennishuis, en door de realisatie van de CygnusZ Academy.

Binnen onze groep van professionals ontwikkelen we gezamenlijke tools en standaarden.

Samen met de gezamenlijke ervaringen en “best practises” staan ze vrijelijk ter beschikking voor professionals die op klantprojecten zijn ingezet.

Meld je aan bij de CygnusZ community via de Contact pagina. 

Veel professionals zijn met name gefocussed op de inhoud van het vak en/of hebben full time inzet voor langere tijd. Hierdoor ontbreekt het hen veelal aan voldoende mogelijkheden en tijd tot het doen van acquisitie.

CygnusZ faciliteert aangesloten professionals door de inzet van full time accountmanagers die de belangen van professionals en klanten bij elkaar brengen. Belangrijkste taak van het (gezamenlijk) accountmanagement is om de benodigde kennis en kunde voor klantvragen te mobiliseren.

Transparant

Afspraken, tarieven, marge en communicatie in het algemeen zijn altijd transparant, zowel onderling naar professionals als naar de klant. 

Marge op marge, zoals vaak in de markt voorkomt, is bij CygnusZ geen optie. Wij vragen een fair en marktconform percentage van het uurtarief bij inzet. Dit percentage is altijd gelijk ongeacht eventuele tussenpartijen.

CygnusZ heeft inmiddels verschillende raamovereenkomsten met partijen en waar mogelijk bieden we aan op aanbestedingen.

Veel professionals zien de ontwikkelingen in de ICT markt en de beweging naar Netwerkorganisaties zoals CygnusZ. Maar evenveel professionals twijfelen over de stap naar zelfstandigheid.

CygnusZ kan je helpen om deze stap te maken en heeft daarvoor een uitgebreid programma ontwikkeld. Dit programma bevat de volgende onderdelen:

  • Assessment: Ben ik wel een Ondernemer?
  • Training: Wat betekent het om zelfstandig professional te zijn?
  • Training: Hoe presenteer ik mijzelf het beste naar de markt?
  • Training: Wat kan CygnusZ voor jou betekenen op deze weg naar zelfstandigheid?
De weg naar zelfstandig professional kan ook geleidelijk aan ingericht worden. Bijvoorbeeld door eerst in dienst te komen bij CygnusZ en daarna over te stappen naar ZZP. Veel professionals vinden dit een goede weg als er sprake is van twijfel of het behouden van recht op uitkering.

Training

Hoe wordt ik zelfstandig professional