Het CygnusZ Professional Netwerk

Wie wil er tegenwoordig nog personeel?

De krapte op de ICT arbeidsmarkt is voelbaar. Voor veel vacatures is heel moeilijk gekwalificeerd personeel te vinden. Daarnaast is het vaak niet interessant voor bedrijven om bepaalde ICT expertise zelf in huis te nemen. Een flexibele schil in uw organisatie is dan een goede oplossing om snel en professioneel met de nieuwe ontwikkelingen mee te groeien:

Waarom CygnusZ?

CygnusZ wil het verschil maken door een hechte relatie met professionals, partners en klanten. 

Er zijn veel partijen in de markt die slechts “anoniem CV’s schuiven”. Bij CygnusZ vinden we dat een vreemde ontwikkeling want ICT is een mensen business en zou dus moeten gaan om menselijk contact. Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende en vooral gepassioneerde professionals die meerwaarde leveren- en werkzaam zijn op het grensvlak van business & IT.

Samen met hen scheppen we een omgeving waarin talentvolle mensen kunnen floreren. Wij hebben de overtuiging dat we samen de drijvende kracht vormen waar ondernemingen behoefte aan hebben.

De juiste persoon voor de opdracht

Afhankelijk van hoe een professional en opdrachtgever gestalte willen geven aan inzet bij projecten wordt de werkverhouding met en bij CygnusZ aangepast. Samenwerking kan daarbij gestalte krijgen als zelfstandige, als partner of via een dienstverband.

Wat ook in onze genen zit is het vergaren en delen van kennis en kunde. Dit doen we middels maandelijkse (informatieve en netwerk) “meet and greet” bijeenkomsten, met de inrichting van een kennishuis, en door de realisatie van de CygnusZ Academy.

Binnen onze groep van professionals ontwikkelen we gezamenlijke tools en standaarden. Samen met de gezamenlijke ervaringen en “best practises” staan ze vrijelijk ter beschikking voor professionals die op klantprojecten zijn ingezet.